Foto: LETA/GhettoGames/Cehs.lv kolāža

Visticamāk, arī tavas acis un ausis ir skāris raidījuma "Zebra" sižets par troksni Grīziņkalnā. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka arī tevi nepavisam neskar drāma starp Grīziņkalna apkaimes biedrību un "Ghetto Games", bet, nu, sasodīts, tas sižets ir iztirzāšanas vērts, tāpēc arī "Cehs.lv" mākslīgā intelekta superdators sniedz izpētei savu artavu. Līdzīgi kā toreiz, kad "Cehs.lv" šķetināja Grīziņa reiha uzbrukumu prezidentam.

  • Tēti, tēti! Kas ir skaņa?

  • Skaņa ir izmaiņas gaisa spiedienā. Un es neesmu tētis, bet vecāks Nr. 2!

Vispirms jāsaka – jā, es redzu un saprotu, cik ļoti tas izskatās pēc nomelnošanas un sociālās izrēķināšanās mēģinājuma no "Ghetto Games" puses par viņu, tā teikt, miera traucēšanu no Grīziņkalna apkaimes biedrības puses. Bet, hei, tas ir tikai loģiski un saprotami, ka dažādu interešu sociālie burbulīši saduras un izraisa rezonansi gaisā. Kas mani visvairāk interesē – kā tieši notika potenciālā vienošanās par sižetu un tā plānošana?

Elbakjans ar Timrotu ir tik labi draugi, ka viņš nolēma izpalīdzēt čomam? Tiesa, es mierīgi spēju iztēloties scenāriju, kurā pilsētas klusuma entuziasti ir tik ļoti sakrituši Timrotam uz nerviem, ka viņš "pro-bono" pieteicās to uztaisīt.

Bet kāpēc raidījumam "Zebra", kas ir veltīts visam, kas saistīts ar satiksmi, būtu jāiesaistās konfliktā, kas izcēlies par troksni? Kā Minhauzens sevi izcēla no purva, arī sižeta scenārija autori veica augstāko loģikas vingrinājumu, atrunājoties, ka sižets ir par pārvietošanos, jo tad, ja "Ghetto Games" vairs Grīziņkalnā nerībinātu mūziku, vienīgā jauniešu brīvā laika pavadīšanas alternatīva būtu pārvietošanās uz – es citēju – "citām nomalēm"! Pirmkārt, atļaušos aizstāvēt Grīziņkalnu, jo neuzskatu to par nomali. Otrkārt, man nav tas gods pazīt Paulu Timrotu personīgi, tāpēc ļoti gribētu zināt, vai nedraudzēšanās ar loģiku ir tas, kā viņš ir dzīvē

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!