Foto: Shutterstock / Cehs.lv
Viņš sēdēja un skatījās telefona ekrānā. No tā Viņam pretī nopietni raudzījās vīrietis, kaut ko stāstīja. Video vīrietim pierē bija izteikta rieva. Tas bija politiķis Aldis, kuram nebija vienalga. Aldim rūpēja. Valsts, uzņēmēji, "parastais iedzīvotājs". Visi, izņemot pašu politiķi Aldi, protams. Politiķim jābūt nesavtīgam.

Zilā gaisma no ekrāna, ko Viņš turēja neveselīgi tuvu sejai, jaudīgi blieza pa acīm, un varbūt tāpēc Viņš tumšajā istabā neredzēja no dušas iznākušo sievu, kas jau kādas 10 sekundes stāvēja durvju ailē, kārdinoši pavērusi halātu. Patiesībā jau ar perifēro redzi uzreiz bija pamanījis, bet turpināja skatīties video, acis neatrāvis.

"Ko tu skaties?" sieva tomēr padevās, sapratusi, ka ar valšķīgi atšauto gurnu vien nebūs gana.

"Aldi," jaušami nepacietīgā tonī, atbīdījis audio austiņas nostāk no vienas auss, atbildēja Viņš un ar acīm nopētīja visu, ko neslēpa pavērtais sievas halāts. Nopētīja un turpināja skatīties Aldi. Gluži kā remdenas, tveicīgas vasaras dienas miklumu dienas gaitā sasūkušās un kopā salipušas vakardienas pankūkas, arī sievas plakanās un labākus laikus piedzīvojušās krūtis viņu šobrīd nespēja ieinteresēt.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!