19Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 rabarberu kāti2 ĒKcukurs1 ĒKkanēlis pēc garšaspūdercukurs MĪKLAI:500 gmilti250 gcukurs250 mlkefīrs2 olas1 ĒKvaniļas cukurs1 ĒKcepamais pulveris KRĒJUMA MĒRCEI:250 mlskābs krējums1 ĒKcukurs1 ola DRUPAČĀM:2 ĒKsviests vai eļļa3 ĒKmilti3 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Miltus, cukuru, olas, kefīru, cepamo pulveri un vaniļas cukuru samaisa viendabīgā mīklā un liek nedaudz nostāvēties.
3
Nomizo un sagriež šķēlītēs rabarberus.
4
5
Sagatavo krējuma mērci pārliešanai, bļodiņā samaisot krējumu ar olu un cukuru.
6
Citā bļodiņā sagatavo mīklas drupačas, ar pirkstiem saberžot visas sastāvdaļas.
7
Mīklas masu lej iepriekš ietaukotā formā un izlīdzina. Vienmērīgi pārkaisa ar rabarberiem, pārlej ar krējuma mērci un pārkaisa ar kanēli. Virsū izbirdina drupačas.
8
Liek cepties apmēram 30 minūtes, gatavību pārbaudot ar koka irbulīti.
9
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit