Foto: DELFI Aculiecinieks

Šī ir jau sestā reportāža no kāda rīdzinieka, kurš ikdienas gaitās fotografē apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpējus un ziņo par tiem Rīgas pašvaldības policijai. Šoreiz aculiecinieks pievērsies tiem transportlīdzekļiem, kā vadītāji savus spēkratus novietojuši uz ietvēm vai pagalmos zaļajā zonā.

"Jau atkal esmu novērojis Rīgā nekaunīgus autovadītājus, kuriem ir vienalga, kur novietot stāvēšanai savu spēkratu. Automašīnas uz ietvēm Rīgas centrā, tāpat vairākās vietās Rīgā, kur stāvvieta paredzēta tikai preču piegādes transportam – tajās stāvvietās tiek novietotas automašīnas, kurām ar preču piegādi nav nekāda sakara, tikai aizņem vietu, līdz ar to kurjeri un citi piegādātāji spiesti braukt uz ietves un traucē satiksmi, atstājot automašīnas uz ceļa braucamās daļas," novērojumos dalās sociāli atbildīgais aculiecinieks.

"Tāpat ļoti skumji, ka pagalmos kur varētu augt zāle un būt zaļāka vide Rīgā, automašīnu vadītāji izposta un izbraukā pilsētas apstādījumus, tādējādi postot apzaļumoto teritoriju!" rezumē fotogrāfiju autors.

Sūtiet savas reportāžas un par mēneša labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti no "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām e-pastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!