9. jūlijā, restorāna "Osta" terasē Ķīpsalā norisinājās zīmola "Hellmann’s" grila ballīte, ko jau otro gadu pēc kārtas kuplā skaitā apmeklēja lieli un mazi gardēži, un tostarp arī mediji, blogeri un viedokļa līderi, ļaujoties burgeru baudīšanas un atkalredzēšanās priekiem, kā arī citām jautrām aktivitātēm visa vakara garumā. "Par gardu un oriģinālu grila maltīšu paraugdemonstrējumiem gādāja plaši pazīstamā pavārmākslas eksperte Anna Panna, kura klātesošajiem piedāvāja sešas gaļas un veģetāro ēdienu opcijas katrai gaumei," informē pasākuma organizatoru pārstāve Daiga Zīmele.

Vasarīgā pasākuma ievaddaļā viesi varēja iepazīties ar Annas Pannas veidotajām grila ēdienu receptēm, uzzinot, kā pašu spēkiem uzmeistarot mutē kūstošu panētas zivs un portobello sēņu burgeru, izcilu steika sendviču, gaļas-dārzeņu hotdogu un grilētu dārzeņu salātus ar kazas sieru un saldo kartupeļu frī piedevās, daloties arī dažādos vērtīgos kulinārijas mākslas un grilēšanas padomos. Uzreiz pēc tam arī viesi varēja baudīt gardus un aromātiskus gaļas un veģetāros burgerus, oriģinālus hotdogus un frī kartupeļus, kas tapa, restorāna šefpavāriem iedvesmojoties no Annas Pannas radītajām receptēm.

Tāpat visi gardēži pasākuma gaitā varēja veldzēties ar alu, minerālūdeni un atvēsinošiem saldējumiem. Un, lai jautra noskaņa pavadītu klātesošos turpmākā vakara garumā, viesi tika aicināti nodoties arī citām izklaides aktivitātēm, pozējot pie īpašās fotosienas, griežot laimes ratu un laimējot patīkamas balvas, iegūstot personīgo karikatūras portretu meistarīgā Gata Šļūkas izpildījumā, kustoties līdzi vasarīgajiem DJ Kaspara Erminasa mūzikas ritmiem un nesteidzīgi izbaudot grila ballītes atmosfēru ar gleznaino terases skatu uz Daugavu.

Lūk, foto ieskats pasākuma norisē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!