Foto: Shutterstock
Aviokompānija "Wizz Air" 31. martā izziņojusi jaunu atpūtas maršrutu, interesentus vedot no Rīgas uz Santorini.

"Wizz Air" jaunais brīvdienu maršruts no Rīgas uz Santorini (Grieķiju) tiks uzsākts 2021. gada 12. jūnijā un kursēs katru nedēļu sestdienās. Biļetes jau tagad var iegādāties vietnē "wizzair.com" vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē, sākot no 39,99 eiro.

"Wizz Air" korporatīvās komunikācijas vadītāja Paulīna Goska sacīja, ka ar lielu prieku tiek pievienots jaunais vasaras maršuts savam tīklam Latvijā, vienlaikus saglabājot augstākos sanitāro protokolu standartus. Paziņojot par vēl vienu jaunu aizraujošu vasaras maršrutu no Rīgas uz vasaras galamērķi Grieķijā, lidsabiedrība piedāvā jaunu iespēju ilgi gaidītajām brīvdienām.

  • Ar citiem jauniem galamērķiem, uz kuriem šogad plānots uzsākt lidojumus no Rīgas, vari iepazīties šeit.

Lai palīdzētu pasažieriem un apkalpei ceļot droši un bez raizēm, lidsabiedrība ir ieviesusi papildu higiēnas pasākumus, lai nodrošinātu fizisku distancēšanos iekāpšanas laikā un uzlabotu tīrību lidojot. Tāpat lidsabiedrības pārstāvji atgādina, ka klientu un apkalpes veselības aizsardzības pasākumu nolūkos klientiem būtu jāreģistrējas un jāveic jebkādi pirkumi tiešsaistē, piemēram, jāmaksā par papildu somām, lai samazinātu saskarsmi lidostā. Mēģinot ierobežot iespējamās infekcijas izplatīšanos, pasažieri tiek laipni aicināti ievērot jaunos fiziskās distancēšanās noteikumus gan iekāpšanas, gan izkāpšanas laikā, kā arī lidojuma laikā nepieciešams izmantot maskas.

"Wizz Air" ir izveidojis jaunu, pastāvīgi atjauninātu "WIZZ" ceļojumu plānošanas karti, lai pasažieri varētu redzēt pieejamos galamērķus lidsabiedrības tīklā. Tas ir arī informācijas avots par koronavīrusa izraisītajiem ceļošanas ierobežojumiem.

Turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā ielūkoties, ko iespējams apskatīt Santorini un citviet brīnišķīgajā Grieķijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!