Arī pirms diviem gadiem nodrošinot e-mobilitātes iespējas Rīgā, "Škoda" turpina apgādāt hokeja organizatorus ar pilnīgi elektriskiem auto "Škoda Enyaq Coupe iV".

"Škoda Auto" atbalsta Starptautisko hokeja federāciju (IIHF) kopš 1993. gada kā oficiālais galvenais sponsors. Tā kā hokejs Čehijā ir nacionālais sporta veids, IIHF WM sponsorēšana ir loģiska, plus hokeja popularitāte pasaulē ļauj "Škoda" zīmola spoži spīdēt starptautiskajā sporta arēnā.

Čempionātam, kas norisinās no 12. līdz 28. maijam Somijas pilsētā Tamperē un Latvijas galvaspilsētā Rīgā, organizatoriem kopā nodrošina 45 automobiļus, pārsvarā elektriskos vai "plug-in" hibrīdauto.

Atbilstoši ilggadējām tradīcijām "Škoda" logotips būs redzams spēļu laikā gan ledus arēnas centrā, gan uz laukuma bortiem un citiem elementiem arēnās. Tomēr šogad izskats atšķirsies no ierastā, jo "Škoda" savu jauno zīmola identitāti prezentēs 2023. gada IIHF pasaules čempionātā hokejā.

Skatītāji "Arēnā Rīga" redzēs "Enyaq Coupé Sportline iV Phoenix Orange" un "Octavia Combi RS iV Mamba Green". Turklāt elektriskie modeļi būs apskatāmi arī "Škoda" fanu zonās pie abām arēnām.

"Esam priecīgi, ka pēc tik īsa laika varam atkal uzņemt hokeja svētkus Rīgā un ar lepnumu nododam pasaules čempionāta hokejā organizētājiem 16 "Škoda Enyaq Coupe iV" automašīnas, kas nodrošinās organizatoru un dalībnieku pārvietošanos," komentē Māris Jansons, "Auto 100 Latvija" vadītājs. "Esam gandarīti, ka varam turpināt 2021. gadā iesākto, kad pirmo reizi vēsturē nodrošinājām pilnīgi elektrisku auto floti čempionāta rīkotājiem, un arī šogad pa Rīgu pārvietosies pilnīgi elektriski auto."

"Esam gatavi lielajiem hokeja svētkiem, parūpējoties, ka oficiālajā fanu zonā pie "Arēnas Rīga" būs pieejama visiem interesentiem, kur varēs izbaudīt hokeja fanu telts atmosfēru, sekot līdzi visām spēlēm uz lieliem ekrāniem," norāda Edgars Buncis, čempionāta orgkomitejas vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!