Svētdien, 27. septembrī, Jelgavā uz tilta notikusi sadursme starp divām Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnām, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Dace Kalniņa.

Vīrietis, vadot NMPD automašīnu ar ieslēgtām bākugunīm un speciālo skaņas signālu, uzbrauca priekšā braucošai NMPD automašīnai, kas arī braukusi ar bākugunīm un skaņas signālu. Sadursmes rezultātā automašīna uzbrauca tajā pašā joslā stāvošam auto "Audi A6 Avant".

Avārija notikusi uz tilta pār Driksas upi.

Ceļu satiksmes negadījumā traumas guva piecas personas, kuras tika nogādātas ārstniecības iestādē.

Policijā par notikušo tiks uzsākts kriminālprocess.

NMPD automašīnās, kas sekojot viena otrai iekļuva ceļu satiksmes negadījumā, slimnīcā nogādāja pacientu, kurš bija ļoti smagā stāvoklī, “Delfi” informēja NMPD.

Šajā izsaukumā darbojās divas brigādes, jo nepieciešamības gadījumā pa ceļam tiktu sniegts atbalsts otrai brigādei pacienta stāvokļa stabilizēšanai.

Negadījumā cieta NMPD mediķi. Viņi ar salīdzinoši vieglām traumām tika nogādāti slimnīcā.

Ne pacients, ne arī ģimene, kas pārvietojās ar vieglo transportlīdzekli un arī bija iesaistīta šajā avārijā, negadījumā necieta.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 27 cilvēki.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 419 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 208 par ātruma pārsniegšanu. Likumsargi aizturējuši 17 dzērājšoferus un vienu autovadītāju, kas pie stūres sēdies narkotisko vielu ietekmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!