Jūlija izskaņā, dodoties uz Jūrmalu ar "Liepājas autobusu parks" maršruta mikroautobusu, portāla "Delfi" lasītājs Andris eksperimenta nolūkos šoferim palūdza neizsniegt braukšanas biļeti. Lūgums tika uzklausīts. Notikušo vīrietis iemūžinājis video.

"Neskatoties uz sižetu televīzijā, mikroautobusā uz Jūrmalu joprojām netiek izdotas biļetes. Arī vīrietim pirms manis biļeti neizdeva, lai gan pasažieris to nebija lūdzis," klāsta Andris.

"Liepājas autobusu parka" valdes loceklis Leonīds Krongorns pauž, ka aculiecinieka video ir izskatīts un secināts, ka ir noticis pārkāpums. Vainīgais šoferis saņems atbilstošu sodu, taču uzņēmumā arī akcentē, ka ievērot noteikumus un uzņemties par savu rīcību atbildību ir katra pasažiera pienākums.

"Pateicamies par vēlmi uzlabot "Liepājas autobusu parka" sniegto pakalpojumu kvalitāti un aicinām būt konsekventiem – nomaksāt pienākošos sodu par braucienu bez biļetes un pielietot šo metodi arī visos pārējos augstas pasažieru kustības intensitātes maršrutos," aicina Krongorns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!