Foto: Shutterstock
Otrdienas pēcpusdienā Rīgā, Maskavas ielā uz ceļa braucamās daļas aizdegās 'Alfa Romeo' markas automobilis. Par laimi, cietušo nav. Avarējušā spēkrata saimniece vēlas pateikt lielu un sirsnīgu paldies visiem, kas palīdzēja grūtajā brīdī, sevišķi puisim, kas auklēja viņas mazo dēliņu, liecina ieraksts "Facebook".

"Ar "Facebook" palīdzību ceru atrast puisi, kurš auklēja manu mazo dēliņu, kamēr dega mašīna. Paņēmu no viņa savu dēliņu un panikā pat paldies viņam nepateicu. Ļoti vēlos pateikties par palīdzību," savā "Facebook" profilā vēsta Inga Alsiņa.

"Paldies visiem, kas nebija vienaldzīgi! Īpašs paldies glābšanas dienestam par ātru ierašanos, paldies policijai, kura nepabrauca garām, kā arī sievietei, kura ar savu vējjaku apsedza manu mazo bēbīti."

Portāls "Delfi" vēstīja, ka otrdien ap pulksten 16 Ķengaragā, Maskavas ielā uz ceļa braucamās daļas aizdegās automobilis "Alfa Romeo". Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe portālu "Delfi" informēja, ka negadījums noticis, jo automašīnas gāzes iekārtai radušās tehniskas problēmas. Cietušo nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!