Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien ap pulksten 10 Brīvības ielā notika ceļu satiksmes negadījums – autobusa un kravas auto sadursme, portālam "Delfi" ziņo Vjačeslavs.

Vjačeslavs novēroja, ka avarīju izraisīja kravas auto neveiksmīgi nogrieza ceļu autobusam. Skaņa no sadursmes bija neliela, un pēc visa spriežot, neviens necieta. Taču sabiedriskā transporta josla uz kādu laiku būs bloķēta. "Lielākās daļas kravas auto vadītāju nekaunība kaitina. Pārvietojoties ar liela gabarīta transportu, viņi aizmirst par ceļu satiksmes noteikumiem un pieklājības normām. Labi, ka šoreiz cieta tikai dzelži," secina Vjačeslavs.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" apstiprina, ka ap pulksten 10 notikusi avārija Brīvības un Bajāru ielas krustojumā. Negadījumā cilvēki nav cietuši.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!