Vairāki "Delfi" lasītāji novēroja militārās tehnikas vienības, kas svētdien, 22.martā, šķērso Latviju.

Viens no aculieciniekiem novēroja, ka Berģos pa Brīvības ielu pārvietojās vairākas militārās tehnikas vienības, savukārt kāds cits novēroja, ka tehniku pārvietoja pa Dzelzavas ielu.

Jau vēstīts, ka, dodoties no Igaunijas uz Vāciju, ASV 2.kavalērijas pulka mācību maršā "Dragoon Ride" Latviju 22. un 23.martā šķērsos vairāk nekā 40 militārās tehnikas vienību, tostarp 20 bruņumašīnas "Stryker", pavēstīja Aizsardzības ministrijas (AM) Preses nodaļa.

22.martā militārās tehnikas kolonnas virzās no Ainažiem uz Rīgu, apstājoties Jelgavkrastos un Saulkrastos, bet 23.marta rītā tās turpinās ceļu no Rīgas uz Bausku, apstājoties Iecavā.

Bruņotie spēki atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus un Militārās policijas satiksmes regulētāju norādījumus.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!