Trešdien no rīta, 14. aprīlī, notikusī futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavība ir iemūžināta videonovērošanas sistēmā, kuras ierakstu portālam "Delfi" iesūtījis kāds aculiecinieks.

Video redzams, ka Bezzubovs ar "Volkswagen Touareg" no kādas šķērsielas piebrauca krustojumam ar Gunāra Astras ielu, uz kuras to jau gaidīja "BMW X5". Tiklīdz "VW Touareg" vēlējās nogriezties uz G. Astras ielu, "BMW X5" tam aizšķērsoja ceļu un sāka šaut pa atvērto aizmugurējā pasažiera logu. Pēc brīža atvērās arī priekšējā pasažiera logs.

Drīz pēc tam "VW Touareg" vadītājs taranēja ceļu aizšķērsojušo "BMW X5" un uzsāka bēgšanu pa G. Astras ielu. Līdzi brauca arī melnais "BMW X5".

Jau ziņots, ka sašautais cilvēks notikuma vietā gājis bojā. Kā novēroja portāls "Delfi", nogalinātā līķis atradās blakus automašīnai "VW Touareg". Bēgšanas laikā "VW Touareg" braucis pa zālienu, šķērsojis nožogojumu un iebraucis tukšā stāvvietā. Auto ir sašauts – redzami trīs ložu caurumi.

Kā norāda VP, policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji un tie ir pārvietojušies ar melnas krāsas BMW X5 markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem.

VP aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par šīs automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!