Foto: LETA
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā minētajām personām.

Raidījuma brīvprātīgais darbinieks Mārtiņš palīdz ārvalstniekiem Latvijā meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast šobrīd. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni +37129923833 vai arī sazināties pa e-pastu: martins.ziebergs@inbox.lv.

Savu māti Ludmilu Rjabovu, dzimušu 1946.-1949. gadā, un kura dzīvoja Liepājā, Tosmāres rajonā, meklē meita Nadežda. Pēdējā tikšanās abām bija 1992. gadā.

Taisu (Taisiju) Davidovu, dzimušu 1949. gadā, meklē dēls Boriss. "Es piedzimu Rīgā. Zinu, ka bija vecāmāte Anna, vectēvs Daniels," raksta Boriss.

Mariju Akimovu meklē meita Irēna. "Es piedzimu Rīgā 1969. gadā. Varbūt, ka man ir māsas, brāļi," pieļauj Irēna.

Savu bioloģisko māti Larisu Arhangeļsku, dzimušu 1948. gadā, meklē meita Inese. "Varbūt, ka man ir arī māsas, brāļi," raksta Inese.

Tatjanu Keheri, dzimušu 1957. gadā, meklē dēls Ojārs. "Es piedzimu 1984. gadā Daugavpilī. Mammai toreiz bija 28 gadi," raksta Ojārs.

Valentīnu Pelšs, dzimušu 1956. gadā, meklē meita Nadežda. "Es piedzimu 1981. gadā Ludzā. Toreiz mana mamma dzīvoja Ludzā," raksta Nadežda. Zināms, ka Valentīnai bija meita Nataša.

Silvu Alksni, dzimušu 1966.-1967. gadā, meklē dēls Viesturs. "Meklēju bioloģisko mammu, brāļus, māsas. Mamma var dzīvot Kuldīgas pusē," raksta Viesturs.

Svetlanu Nikolajevu, dzimušu 1963. gadā un kura kādreiz strādāja Olainē, meklē dēls Aleksandrs.

Olgu Čerņihovsku, dzimušu 1950. gadā, meklē meita Natālija. "Mana mamma var dzīvot Madonas novadā," raksta Natālija.

Neonilu Semjonovu, dzimušu 1939. gadā un kura dzīvoja Daugavpilī, meklē meita Aļona. "Mamma strādāja Daugavpils rūpnīcā," raksta meita.

Savu tēvu Daini Deksni, kurš dzīvo Alūksnē, meklē meita Kristīne.

Nikolaju Fjodorovu, dzimušu 1949. gadā, meklē dēls Aleksandrs.

Aleksandru Bičkovu, dzimušu 1950. gadā, kurš dzīvo Rīgā, Viestura prospektā, meklē meita Svetlana.

Leonīdu Šmatovu, kurš dzīvoja Jūrmalā, meklē meita Ļesja.

Andri Šmediņu, dzimušu 1964.-1965. gadā meklē dēls Juris. "Ļoti gribu atrast tēvu," raksta Juris.

Vladimiru Risinu, dzimušu 1957. gadā, kurš dzīvo Liepājā, meklē meita Marina. "Pēdējā tikšanās ar tēvu bija 1986. gadā," raksta Marina.

Borisu Pavlovu, dzimušu 1977. gadā, meklē dēls Bogdans. "Pēdējā tikšanās ar tēvu bija 2000. gadā," raksta Bogdans.

Nikolaju Zujevu, dzimušu 1961. gadā, meklē dēls Aleksejs. "Tēvs var dzīvot Jēkabpilī," pieļauj Aleksejs.

Jāni Kudiņu (Kudziņu), dzimušu 1951. gadā un kurš var dzīvot Silenes ciemā, meklē dēls Artūrs.

Konstantīnu Lemešonoku meklē meita Nelda. "Es piedzinu Jēkabpils rajona Aknīstē. Mani toreiz sauca Nelda. Varbūt man ir māsas, brāļi," raksta Nelda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!