Kādai portāla "Delfi" aculieciniecei saulrieta fotografēšana izvērtās vēl īpašāka piektdien, 8. jūnijā, to iemūžinot kopā ar zibeni.

"Jūnijs man iesācies katru vakaru iemūžinot saulrietus. Katrs saulriets ir citāds un ar kaut ko īpašs. Šodien pavisam noteikti, šis saulriets bija īpašs, jo to izgreznoja skaistie zibens zīmējumi," raksta Monta, kura skaisto skatu ieraudzījusi Ventspilī.

Savukārt kāds cits aculiecinieks video iemūžinājis zibens spērienus Lielvārdes pusē. "Esam ļoti apmierināti, arī augi laimīgi, jo neliels, bet skaļš mākonis padzirdīja augus. Nolija pilnīgi pietiekoši. Un tas svaigais gaiss pēc lietus..." raksta Ilze.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!