Foto: Nacionālais botāniskais dārzs

Maija sākumā "Delfi Aculiecinieks" izsludināja konkursu, kurā aicināja visus lasītājus iesūtīt sava mājdzīvnieka foto, kur viņš redzams dārzā. Beidzot arī tapis zināms šī konkursa uzvarētājs.

Reportāžā bija jāiepazīstina ar savu dārzu (kas tajā aug), kā arī pašu dārza palīgu, viņa pienākumiem, kā arī blēņām, ko viņš kādreiz ir sastrādājis dārzā. Jāteic, ka lielākā daļa konkursantu neņēma vērā vienu no nosacījumiem – pastāstīt par savu dārzu, bet tā vietā īsumā pastāstīja tikai par savu mājdzīvnieku.

"Delfi Aculiecinieks" atgādina, ka konkursa interesantākos stāstus, iepriekš sazinoties ar reportāžu autoriem, publicēsim portālā "Tavs Dārzs". Tāpat visi konkursam pieteiktie mājdzīvnieki kļūs par portāla "Delfi" titulbilžu zvaigznēm. Savukārt konkursa uzvarētājs saņems "Delfi Aculiecinieka" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

"Delfi Aculiecinieks" komandai bija lielas diskusijas par uzvarētāju, jo bija iesūtītas ne tikai mīlīgas bildes un asprātīgi apraksti, bet arī stāsti, kuru laikā var notraukt kādu asaru. Par uzvarētāju kļūst
Kristīne Skaba, kura iesūtījusi reportāžu "Ūsiņš lakstos". Reportāža saņem "Delfi Aculiecinieks" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Ar veiksmīgo reportāžas autori sazināsimies personīgi.

Nebēdā, ja esi palaidis garām šo konkursu! "Delfi Aculiecinieks" mudina arī turpmāk sūtīt savas reportāžas un novērojumus, jo mēneša beigās visi reportāžu autori pretendēs uz tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!