Trešdienas vēlā vakarā Rīgā, Matīsa un Kr. Barona ielas krustojumā ceļa remontdarbu vietā iebrauca un iestrēga kāds "Bolt" taksometrs, uz pusstundu paralizējot tramvaju kustību, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Uldis.

""Bolt" taksometra vadītājs bija izvēlējies braukt cauri remontdarbu vietai Krišjāņa Barona un Matīsa ielas krustojumā, kā rezultātā mašīna "uzkārās" uz Barona ielas bruģa un pilnībā paralizēja tramvaju satiksmi virzienā no centra," ziņo Uldis, kurš dalījās ar notikušā video un foto.

Taksometrs remontdarbu vietā iebraucis ap pulksten 20, taču tikai ap 20.30 to izdevās nogādāt atkal atpakaļ uz ceļa.

"Avārijas dienesta darbiniekiem mašīnas evakuācijas procesu apgrūtināja tas, ka auto nebija iespējams piestiprināt vilkšanas virvi. Beigās avārijas dienesta darbinieki ar rokām pacēla mašinu, zem tās novietoja koka brusu, kā rezultātā mašīna atbrīvoja ceļu, ļaujot tramvajiem turpināt darbu," trešdienas vakarā novēroto apraksta Uldis.

Savukārt aculiecinieks Kristers klāsta, ka "Bolt" taksometra vadītājs ignorējis zīmi, kas liedz turpināt ceļu pie "Bērnu pasaules, tāpēc arī iebraucis tramvaja sliežu remontdarbu vietā un pilnībā bloķējis tramvaju kustību. "Atkal..." secina lasītājs.

Uzņēmumā "Rīgas satiksme" apstiprina, ka 2. oktobrī laikposmā no 20 līdz 20.30 bija traucēta satiksme, jo kāds auto bija iebraucis slēgtajā ceļa posmā, kur norit remontdarbi. Uz brīdi kustība bija traucēta 1., 3., un 11. tramvajam.

"Konkrētais ceļa posms, kur notiek remonts, ir slēgts. Par to autovadītāji tiek brīdināti ar ceļa zīmēm "Braukt aizliegts"," pauda "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane. Viņa informēja, ka ceļa posms būs slēgts līdz piektdienai, 4. oktobrim. Autovadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka otrdien, 1. oktobrī pie "Bērnu pasaules, Barona un Matīsa ielas krustojumā, ceļa remontdarbu vietā iestrēga kāds "Mercedes" automobilis, uz laiku bloķējot tramvaju kustību.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!