"Birzgale arī saka – paldies!" raksta "Delfi" aculieciniece Inese, kura atsūtījusi aizkustinošu video no zibakcijas "Sakām paldies", kad iedzīvotāji visā Latvijā ceturtdien, 19. martā, pulksten 21 aplaudēja un uzgavilēja mediķiem, policistiem, skolotājiem, farmaceitiem, pārdevējiem, ziņu žurnālistiem un citiem cilvēkiem, kas turpina darbu par spīti sarežģītajiem apstākļiem un "Covid-19" izplatībai.

"Pateicībā vienojāmies kopīgā "Prāta vētras" dziesmā "Mana dziesma". Paldies!" raksta Inese.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka zibakcija norisinājās ne tikai Rīgā, bet arī citviet Latvijā. Arī vairāki lasītāji padalījās ar saviem video, kuros iemūžinātas gaviles un ovācijas tiem, kuri turpina strādāt, kā arī cīnās ar "Covid-19". Starp citu – šāda zibakcija nenotiek tikai Latvijā, bet tā notiek arī dažādās pasaules valstīs, tiesa, atšķirīgos laikos.

Zibakcijas rīkotāji aicina Latvijas iedzīvotājus katru vakaru pulksten 21 atvērt logus, aplaudēt un pateikties visiem atbildīgajiem dienestiem un visiem, kas nepagurstoši stājas ierindā, lai risinātu ārkārtējās situācijas radītos sarežģījumus, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!