Uz Juglasciemu ceturtdienas, 27. jūlija, vēlā vakarā Jolanta ar vīru bija devusies, lai apskatītu tur nopirkto zemes gabalu. Mierpilno pastaigu piepeši pārtrauca liela auguma suns. Tas riedams skrēja virsū pārim un uz saimnieces pavēlēm atgriezties reaģēja kūtri. Pāris lūdza suni piesiet, saimniece atbildēja ar lamām un nepieklājīgu žestu.

Man ar suņiem saistās bērnības trauma," saka "Delfi" lasītāja Jolanta. "Sakoda tā, ka vienkārši rēta joprojām ir. Man tās bailes ir tik lielas, ka, ja suns skrien virsū, pārņem panika," viņa saka. Tovakar Juglasciemā lielais suns saimnieces atkārtotajai pavēlei atgriezties bija klausījis vien tad, kad attālums līdz Jolantai un viņas vīram bija sarucis līdz nieka pārdesmit metriem. "Arī vīrs savulaik sakosts. Mēs abi bijām sabijušies."

Sasaukusi un sagaidījusi suni, saimniece to piesēja pavadā. Tomēr Jolanta un viņas vīrs bija tik sašutuši par piedzīvoto, ka aizrādīja sievietei – Latvijā ļaut sunim skriet bez pavadas ir pārkāpums. Tai mirklī saimniece suni atkārtoti palaida vaļā un Jolantai pat licies, ka dzīvnieks tika rīdīts abiem virsū.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!