2. maijā Rīgā, tirdzniecības centrā "Akropole" pludojusi kāda no vīriešu tualetēm, ziņo "Delfi" aculiecinieks Artūrs.

"Ienākot tirdzniecības centra tualetē, gandrīz salauzu kāju. Nepārspīlēju," raksta Artūrs, tualeti raksturojot, kā "netīru: "Visa tualetes grīda bija slapja, apavi samirka aptuveni 1 centimetru dziļā ūdenī," klāsta vīrietis.

Par notikušo, kā apgalvo Artūrs, viņš paziņoja darbiniecēm, taču tās atbildējušas krieviski, tamdēļ vīrietis nesaprata sieviešu sacīto: "Esmu šokēts par šo gadījumu. Teicu, lai uzkopj kāds, tikai neviens nelikās ne zinis. Žēl."

"Akropole" vadītājs Kaspars Beitiņš, komentējot notikušo, norāda, ka tualetes grīda īslaicīgi applūdusi, jo tika nosprostota tualetes iekārta. Nosprostojums gan tika laikus konstatēts, veikta kanalizācijas cauruļvadu tīrīšana un tualetes uzkopšana.

"Šobrīd visi tehniskie bojājumi ir novērsti un varam tikai aicināt ikvienu apmeklētāju labierīcības izmantot atbildīgi, nemetot tajās priekšmetus, kas var izraisīt šādas situācijas," aicina Beitiņš.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!