"Šorīt, 21. decembrī, uz slidenajiem Rīgas ceļiem manīts karstgalvis uz diviem ripuļiem," portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Artis Šehtels.

Ja arī Tu esi uz Latvijas apsnigušajiem un apledojušajiem ceļiem novērojis neparastus braucējus, ziņo par to "Delfi Aculieciniekam" uz aculiecinieks@delfi.lv.

Ziņots, ka naktī uz piektdienu ap pulksten 3 uzsākta ielu, tiltu un satiksmes pārvadu tīrīšana no sniega, kā arī apstrāde ar pretslīdes materiāliem. Transporta plūsma Rīgas ielās ir atbilstoši laika apstākļiem - lēnāka nekā ierasts, bet raita, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā. Departamenta speciālisti aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un ievērot lielāku braukšanas distanci. Tāpat ieteicams izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!