Trešdienas rītā Rīgā, Juglā, fiksēti ziemas prieku baudītāji – jaunieši, kuri izklaidējas, snovojot pa apsnigušajām ielām, vienlaikus saitē turēdamies pie auto, portālam "Delfi" ziņo Deivids Popovičs.

"Šodien agri no rīta ieraudzīju, ka čaļi braukājas pa Juglu ar snovborda dēli. Iespaidīgi. Savādāki ziemas prieki," vērtē Deivids.

Valsts policijā (VP) atgādina, ka saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums "darīt visu iespējamo, lai netiktu apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, it sevišķi mazāk aizsargātie (gājēji un velosipēdu vadītāji)".

"Šajā gadījumā skaidri redzams, ka vīrietis vizinājies ar dēli pa ietvi, kur varēja atrasties arī gājēji, tādējādi apdraudot viņu drošību," pauž VP pārstāve Elīna Sprudzāne.

Par video redzamo pārkāpumu VP saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu vadītājam – septiņu eiro apmērā.

Aicinām arī tevi stāstīt par saviem ziemas piedzīvojumiem, piedaloties konkursā vai arī uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!