No 23. līdz 25.martam Vidzemes Tūrisma Asociācijas pārstāvji piedalīsies tūrisma un atpūtas izstādē "Vasara 2007" ("Suvi 2007") Igaunijas pilsētā Tartu. Dienvidigaunijas iedzīvotāji ar Vidzemes tūrisma piedāvājumu tiks iepazīstināti jau trešo gadu pēc kārtas. Šogad izstādē apmeklētājiem būs pieejama informācija arī par Kurzemi.
Izstādē interesentiem būs pieejama Vidzemes tūrisma karte un aktīvās atpūtas brošūra igauņu valodā, tūrisma pakalpojumu katalogs, velomaršrutu bukleti "Valga – Cēsis" un "Cēsis – Sigulda", kā arī plašs tūrisma materiālu klāsts par Vidzemes un Kurzemes pilsētām.

Vidzeme ir Igaunijas tūristu iecienīts galamērķis, par to norāda arī Vidzemes tūrisma informācijas centru statistika, kas liecina, ka igauņu ceļotāji ir otrajā vietā pēc vāciešiem tūrisma informācijas centru ārvalstu apmeklētāju skaita ziņā.

Vidzemes tūrisma asociācijas dalību izstādē finansē Vidzemes reģiona pašvaldības. Izstāde "Vasara" notiek jau ceturto gadu un pērn to apmeklējuši gandrīz 10 000 interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!