Šomēnes darbību uzsācis jauna veida tūrisma pakalpojumu sniedzējs "Ceļojumu Bode", kas pilna servisa tūrisma pakalpojumus sniedz interneta vietnē www.celojumubode.lv. "Ceļojumu Bode" internetā nodrošina tūrisma pakalpojumu meklēšanu un iegādi – ceļojumus, aviobiļetes, viesnīcu rezervēšanu, ceļojumu apdrošināšanu, autonomu un interešu ekskursijas.
"Šogad visā pasaulē ir strauji pieaugusi interneta loma tūrisma pakalpojumu meklēšanā un iegādē. Daudzi mūsu draugi jau sen nav bijuši bankā, jo ietaupa laiku, apmaksājot ikmēneša rēķinus internetā. Tas ir ērtāk, jo nav jānokļūst konkrētajā bankas filiālē un pēc tam jāstāv rindā. Arī ceļojumus, aviobiļetes un viesnīcas ir ērti atrast un iegādāties internetā," biznesa būtību skaidro "Ceļojumu Bodes" direktore Kristīne Veizāne.

"Ceļojumu Bodes" atšķirība no citiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem ir iespēja saņemt visus ceļojumam nepieciešamos pakalpojumus internetā vienā vietā. Šobrīd "Ceļojumu Bodes" piedāvājuma klāstā ir 15 vadošo Latvijas tūrisma firmu ceļojumi, vairāk nekā 500 avioreisu biļetes, 30 000 viesnīcu piedāvājumu 120 valstīs, 8 auto īres kompānijas, ceļojumu apdrošināšana un interešu ekskursijas. "Ceļojumu Bode" nodrošina ne tikai meklēšanu, bet arī iegādi un ceļojumu dokumentu saņemšanu.

"Uzdrīkstējāmies uzņemties izaicinājumu apkopot visas ceļojumu iespējas tā, lai ceļotājs nepieciešamo var atrast vienā mājaslapā un iegādāties ceļojumu, nemeklējot vairākās tūrisma aģentūrās," par "Ceļojumu Bodes" konceptu stāsta K.Veizāne.

"Ceļojumu Bodes" dibinātāji paši ir kaislīgi ceļotāji, ir profesionāli darbojušies tūrisma aģentūrās, kā arī guvuši pieredzi, vedot tūrisma grupas ceļojumos pa pasauli. Redzot to, ka citur pasaulē interneta ceļojumu aģentūras ir ieguvušas lielu popularitāti, "Ceļojumu Bodes" pārstāvji nolēma Latvijā izveidot tūrisma pakalpojumu sniedzēju internetā.

Par "Ceļojumu Bodē" iegādātajiem tūrisma pakalpojumiem ir iespējams norēķināties ar bankas pārskaitījumu, internetbankas starpniecību, ar debetkarti vai kredītkarti. Darījumu drošību ar maksājumu kartēm nodrošina "3D Secure" sistēma. Vietnē www.celojumubode.lv ir izveidots ceļotāju forums, kur iespējams gan aplūkot, gan pašam ievietot atsauksmes par dažādām valstīm, apskates vietām un apspriest jebkuru ceļotājam aktuālu jautājumu.

"Ceļojumu Bode" ir tūrisma pakalpojumu sniedzējs, kas nodrošina plašāko tūrisma pakalpojumu izvēli un iegādi internetā, vienā vietā apvienojot Latvijas vadošo tūrisma firmu ceļojumus, aviobiļetes, viesnīcu rezervēšanu, ceļojumu apdrošināšanu, auto nomu un interešu ekskursijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!