Niedres – gari, tievi, gigantiskām smilgām līdzīgi augi , (2/3mūža brūni) -(2/3gada)
Lokalizējas tilpnēs ar ūdens saturu, kurš satur un/vai uztur zivi, kā arī citu to un ko.

Parasti pie krasta(relatīvi) – aptuveni 10 m. platā zemespamatagabalā, augstums variē No 0 līdz apm. 2,6 m.

Persona, vecumā ap 50, kura sejai vērojama St.Spilberga vaibstu un sejas apdares „dabas stilistika”, bija „zīmēties nemēdzu un arī napadomāsiet”(nekontrastējošs vidē)- kā jau vairums gan bagāto, gan vienkāršo planētas iedzīvotāju- par materiālo stāvokli objektīvi spriest var tikai viņu ietērpjošās drēbes apskatot no iekšpuses(tas, bez apģērba noņemšanas ir izdevies tikai nedaudziem planētas iedzīvotājiem ar cilvēcei vēl nepilnīgi zināmām iemaņām).

Pats pirmsākums bija Viņa informācija(Ne šizofrēniskas vai citu psihisku noviržu radīta), kas pamatojās uz futūristisku planētas vajadzību- augi, kas balsta piekrastes ūdeņus un – augi, balstoši ūdenstilpņu(avots, geizers, strauts, dīķis, upe, ezers, jūra, okeāns) krasta sauszemi.

Meklēt paraugus Ziemeļeiropas reģionā (Skandināvija, Baltija) neradīja grūtības pat 1 km. diametra zemesgabalā attiecīgajās valstīs un zemēs.

Par projekta sponsoriem teikt būtu „lēti”(masu mēdiji veiktu šo funkciju).

Projekts attīstās un attaisno līdzekļus.

---Palūkojaties, ja slinkums netraucē, uz turpat netālu no Jūsu mītnes mītošajām niedrveidīgajām, ja slinkums netraucē- skatot tās saskatāmas milzums atšķirību(tonis, diametrs, lokanums, izturīgums, augstums, atzarojumu sistēma, saknes un to uzturošā augsne, šķērsgriezuma izpēte dažādos vecumos – milzums nianšu utt,utt).

---Pamaniet, ja slinkums netraucē – smilgas,.

---Padomājiet, ja slinkums netraucē – dodiet savām smadzeņu (tik daudz atmiņas un domāšanas potenciālus tās Jums glabā vēl neizmantotus – esat Jūs vai zinātņu doktors vai konduktors) sastāvdaļām iespēju atklāt, kaut arī iespējams, pagaidām nesaskatāt tam iespējamo noderību, - aksioma – „Smadzenes to novērtēs – anyway”

Sezonas sēnes Viņš sāka vākt to tuvīnās lokalizācijas un mazītnējo izmēru iespaidā.

Sākums bija dienā „zem laimīgās zvaigznes” – viņš garu, spicu un zaļu puduru vidū pamanīja garenu(1-13 cm ) sēņu ģimeni, brūnganas, ar spicu, apvērstu-piltuvveidīgu jumtiņu. Pēc nelielas ekspertīzes tika gūts auga vērtīgākā komponenta nosaukums –Psilocibīns. Hobija prieciņa un moto: „tāpat nav tālu jāvēro” neapgrūtināts, viņš pēc ārējā veidola tuvās sēņveidīgās apzināja, paraugam parasti ielasot paprāvu ”eksperimentālo” sēņu daudzumu un nodrošināja līdzīgo sēņu hobijveida salīdzināšanu un vizuāla saglabāšanu, kas neapšaubāmi nelielai daļai „meklētāju”(tā saucam tos, kas tiecas ar vien uz augstākiem mērķiem) liktos vērtīga informācija, jo standarta Homo Sapiens nespēj (jēdziena un realitātes t.s.”Laiks” ietekmē) apgūt pilnībā visus attiecīgās personas interesējošo informāciju pilnībā.

Morāle: Ja planētā, kuru mēs apdzīvojam būtu un, cerams, būs vismaz 0.03% līdzvērtīgu personāžu ar atšķirīgām, bet radošām un /veiksmes gadījumā – futūristiski nozīmīgām/ izpētes interesēm, cilvēces attīstība palielinātos (salīdzinoši ar 1990-2000 gadu) par 57% katru desmitgadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!