Nepieciešamās sastāvdaļas:
Čūskas kodienam:
- 0,7 ml degvīns
- 1 čii pipars
- 1 apelsīns
Pikantajām mandelēm:
- 300 g mandeļu
- 30 ml olīveļļas
- 2 ēdamkarotes garšvielu maisījuma MEXICO vai SANTAMARIA TACO vai cits
Pagatavošanas gaita:
1.Karafē ieliek vienu veselu čilī piparu.
2. No apelsīna norīvē skaidiņās miziņu un pievieno karafē., norīvē vienam apelsīnam oranžās krāsas mizu un arī to ieber karafē.
3.Uzlej degvīnu un patur vienu nakti. Degvīns kļūst aromātisks un pikants.
Pikantajām mandelēm:
1. Mandeles apvārta eļļā.
2. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.
3. Tad mandeles apkaisa ar sausajām garšvielām un kārtīgi apvārta. Tad tās kārto uz uz cepešpannas un cep 180 grādu temperatūrā 15 minūtes. Jāuzmana, lai nesadeg! Jūs ar garšvielām varat variēt un eksperimentēt. Tas jau ir interesanti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit