Foto: DELFI
Trešdien Ventspilī 23 gadus vecs autovadītājs guvis traumas, jo uz ceļa iegruvis ielas segums, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Ielas segums ieguvis, iespējams, tādēļ, ka šajā vietā bija plīsis ūdensvads. Vīrietis, ar automašīnu iebraucot iegruvuma vietā, guvis vispārējus ievainojumus un krūškurvja sasitumus. No hospitalizācijas cietušais atteicās. Par notikušo tika ziņots policijai.

Vēl pagājušajā diennaktī mediķu palīdzība bija nepieciešama diviem vīriešiem, kuri nopietni traumējuši rokas darba vietā. Zemgalē 38 gadus vecs vīrietis, ieraujot roku kādā mehānismā, daļēji amputējis plaukstu, bet 28 gadus vecs vīrietis Kurzemē kādā iekārtā amputējis pirkstu. Abi vīrieši tika nogādāti slimnīcās.

Tāpat vakar Kurzemē 24 gadus vecs vīrietis, nokrītot no velosipēda, guvis smadzeņu satricinājumu, bet kāds 47 gadus vecs vīrietis tika atrasts uz ielas bezsamaņā un, visticamāk, viņš tika piekauts.

Rīgas reģionā pēc palīdzības vērsās 69 gadus veca sieviete, kura pirms nedēļas apdedzinājās ar karstu eļļu. Viņa bija guvusi nopietnus apdegumus, tāpēc tika hospitalizēta.

Kopumā pagājušajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi devušies uz 1200 izsaukumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!