Foto: stock.xchng
Policija Ogrē vienas dienas laikā kādu iereibušu vīrieti trīs reizes veda uz slimnīcu - divos gadījumos smagā alkohola reibuma dēļ, bet trešo reizi tāpēc, ka vīrietis atskurbtuvē pamanījās sevi savainot, ziņo portāls "Ogrenet".

Sestdien vīrietis alkohola reibumā pirmo reizi slimnīcā nonāca pēcpusdienā, kad policisti saņēma ziņu no kāda veikala darbiniekiem par iereibušu cilvēku, kas traucē darbu.

Kad norādītājā adresē ieradās pašvaldības policisti, vīrietis jau gulēja uz zemes pie veikala ieejas. Vīrietim uz lūpām bija redzamas asinis, tāpēc viņš nogādāts Ogres slimnīcā mediķu apskatei un izziņas saņemšanai, lai vīrieti varētu ievietot atskurbšanas telpā.

Taču policijas iecirknī dežurējošam feldšerim radās šaubas, vai šādā stāvoklī vīrieti būtu ieteicams ievietot atskurbtuvē, tāpēc viņš uz slimnīcu aizvests atkārtoti.

Slimnīcā mediķi vēlreiz apliecināja, ka vīrieša veselībai nekādas briesmas nedraud un viņš drīkst uzturēties atskurbtuvē.

Pēc nogādāšanas atskurbtuvē vīrietis sevi savainoja, tāpēc trešo reizi nācās nogādāt kungu slimnīcā, kur viņš atstāts mediķu uzraudzībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!