Sastāvdaļas:
- 200 g melones
- 20 g vītinātas gaļas
- dažas piparmētras lapas
Pagatavošana:
- Nogriez melonei vienu šķēli un, ja tā ir gara, tad sadali divās vai trīs daļās. Nogriez miziņu, bet ēdamo daļu neņem nost, bet gan atstāj turpat uz miziņas.Tālāk katru garo gabalu iegriez un sadali mazākos gabalos, bet arī atstāj turpat uz mizas.
- Izklāj pa virsu šķiņķi, blakus noliec piparmētras lapiņas un pasniedz.
Papildinājumi:
* Mēs izmantojām izturēto pleca šķiņķi (paleta iberica reserva) no ražotāja Bellota, iegādājamu "SKY". Šo tāpēc, ka tas ir maigāks nekā citi šķiņķi, arī tumšāks un ideāli sader ar medaino Uzbekistānas meloni.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit