Foto: LETA

Jelgavas autobusu parka vadītājs Pēteris Salkazanovs tomēr paliks savā amatā. Par to piektdien nobalsoja Jelgavas domes deputāti, informē laikraksta "Zemgales Ziņas" interneta portāls "zz.lv".

Salkazanova krēsls "sašūpojās" pēc "Nekā personīga" sižeta, kurā tika vēstīts, ka, lai dabūtu šofera darbu Jelgavas pašvaldības autobusu parkā, šoferiem pašvaldības uzņēmumam jāiemaksā 250 lati.

Kā raksta "zz.lv", pieciem deputātiem balsojot par viņa atlaišanu, četriem pret un sešiem atturoties, uzņēmuma vadītājs Salkazanovs palika savā amatā.

Lēmumprojektu par Salkazanova atstādināšanu no amata nolasīja bezpartejiskais Sergejs Ņevoļskis, kurš pauda, ka drošības naudas - 250 latu - iekasēšana no šoferiem ir pretlikumīga. Andreju Eihvaldu (SC) neapmierināja Ņevoļska skaidrojums arī par to, ka šoferi saņem pārāk mazu stundas likmi, kā tas izskanēja raidījumā.

Sēdē nolasītajā Salkazanova skaidrojumā Jelgavas autobusu parka vadība noliedz, ka uzņēmumā būtu pārkāpta kāda no darba attiecības regulējošām normām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!