Lai popularizētu atpūtu Jūrmalā arī rudenī un ziemā, kā arī iepazīstinātu ar jauniem piedāvājumiem, 22. – 24.oktobrī Jūrmalas pilsētas dome sadarbībā ar lidsabiedrību "Air Baltic" organizē Kaļiņingradas tūrisma aģentūru un preses pārstāvju vizīti Rīgā un Jūrmalā. Vizīti atspoguļos Kaļiņingradas TV kanāla "Kaskad" žurnālisti, informē Jūrmalas domē.
Vizītes laikā ir paredzētas ekskursijas pa Rīgu un Jūrmalu ar populārāko objektu apskati, SPA procedūru baudīšanu, naktsmītņu nolūkošanu un "Līvu Akvaparka" apmeklējumu. TV žurnālistiem ir ieplānota tikšanās ar Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Raimondu Munkevicu.

Vizītes ideja radās Kaļiņingradas tūrisma darba semināra laikā, redzot milzīgo tūrisma aģentūru interesi sadarboties ar Latviju. Jau gadu Kaļiņingradā strādā Latvijas pārstāvniecība, kas būtiski atvieglo vīzu kārtošanas procesu. Šādas vizītes tiek organizētas ar mērķi dot iespēju cilvēkiem, kuri ceļojumu aģentūrās kā tūrisma objektu piedāvā Jūrmalu, pašiem ieraudzīt un izbaudīt to, par ko viņi stāsta citiem. Tas nodrošina aktīvāku produkta virzīšanu, kā arī pareizu un pilnīgu informāciju.

Šī gada pirmajā pusē Jūrmalu apmeklēja 5 000 tūristu no Krievijas, kas ir par 30% vairāk nekā 2006.gada pirmajā pusē. Tas liecina par to, ka interese par Jūrmalu pieaug ne tikai vasaras mēnešos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!