Foto: DELFI

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē sekretariāts parakstījis līgumus ar SIA "Venden" un SIA "Melnā kafija" par prezidentūras sanāksmju dalībnieku apgādi ar brīvi pieejamu avota ūdeni un kafiju.

Kā pastāstīja prezidentūras Komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāja Linda Jākobsone, "Venden" Latvijas Nacionālajā bibliotēkā iekārtotajā mediju centrā nodrošinās darbiniekus un viesus ar avota ūdeni "Venden Mežavots".

Savukārt kafijas ražotājs "Melnā kafija" mediju centrā izvietos kafijas pagatavošanas aparātus, kā arī piegādās tiem pupiņu kafiju "Professional Crema".

Plānots, ka mediju centrs būs atvērts gan agri no rīta pirms pasākumiem, gan turpinās darbu vēlu vakarā.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē laikā no 2015.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam Latvijā norisināsies ap 200 dažāda līmeņa un satura pasākumu - neformālās ES ministru padomes, ekspertu darba grupas, konferences, semināri un citi pasākumi.

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā žurnālistu darba nodrošināšanai būs iekārtots moderns un plašs mediju centrs, kurā vienlaikus varēs strādāt ap 250 Latvijas un ārvalstu mediju pārstāvjiem.

Paredzams, ka prezidentūras laikā Latviju apmeklēs vismaz 700 ārvalstu žurnālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!