Latvijas vēstniecībā Ukrainā trešdien notika vēstniecības un Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) organizētais Latvijas tūrismam veltītais seminārs "Iepazīsti Latviju no jauna", informē Ārlietu ministrijas preses centrā.
Semināra ietvaros notika prezentācija par tūrisma un atpūtas iespējām Latvijā, uzsverot, ka Latvija ir drošs un pievilcīgs tūristu galamērķis. Pasākuma laikā notika arī diskusijas par tādām aktualitātēm kā pievienošanos Šengenas zonai, vīzu jautājumiem, kā arī TAVA organizētajām tūroperatoru vizītēm uz Latviju.

Tajā piedalījās aptuveni septiņdesmit Ukrainas tūrisma firmu, valsts tūrisma aģentūru un lielāko tūrisma preses izdevumu pārstāvji, izrādot aktivitāti un lielu ieinteresētību sadarboties ar Latvijas kolēģiem.

Pasākuma ietvaros rīkoto kontaktu biržu, kurā kopā ar Ukrainas kolēģiem no Latvijas piedalījās septiņu tūrisma firmu un Jūrmalas domes pārstāvji, dalībnieki vērtēja kā ļoti vērtīgu turpmākas sadarbības veidošanai. Seminārs tika organizēts Ukrainas profesionālās tūrisma izstādes "Ukraina 2007" ietvaros, kas notiek no 11. līdz 13.oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!