Foto: PantherMedia/Scanpix
Liepājas Reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā piektdien, 2011.gada 11.novembrī pulksten 11:11 piedzimis veselīgs zēns, informē vietējais portāls "IrLiepāja.lv".

Portāls informē, ka uzraksts uz nodaļas ziņojumu dēļa vēsta: zēna svars ir 4,802 kilogrami un garums 57 centimetri. Puisēna māmiņu sauc Maira.

Jaundzimušā māmiņa Maira portālam pastāstīja, ka zēnam dots vārds Emīls.

Mairas un Kaspara ģimenē šis ir jau otrais puika - vecākajam, Ivaram, ir divi gadiņi. Maira smejas, ka neesot speciāli ieplānojusi bērniņu laist pasaulē tieši šajā laikā, tā bijusi "tīrākā sakritība". Par maģisku šo datumu un pulksteņa laiku Maira gan neuzskata, taču atzīst, ka tas ir "īpašs, un atšķiras no parastās ikdienas".

Maira strādā par skolotāju Virgas pamatskolā, Kaspars ir Priekules novada pašvaldības ūdenssaimniecības tehniskais uzraugs.

Jau vēstīts, ka 11.novembrī Latvijā svin Lāčplēša dienu, godinot Latvijas brīvības cinītājus un karavīrus, turklāt šogad šim datumam piemīt zināma maģija, jo sakrīt gada, mēneša un datuma skaitļi – 11.11.11.

Šādos datumos daudzi pāri vēlas svinēt kāzas, jo numerologi uzskata, ka šādas laulības būs īpaši veiksmīgas, un arī Latvijā šogad tieši 11.novembrī kopīgās dzīves sākumu svin ap 400 jaunlaulāto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!