Slēpošanas un aktīvas atpūtas parkā "Ozolkalns" Cēsīs, svētdien, 15.martā no plkst.11:00 līdz 15:00 notiks ziemas sezonas noslēguma pasākums "Jautrās ziemas stafetes" aktīvās atpūtas baudītājiem, ģimenēm un draugu kompānijām.
"Jautrajās ziemas stafetēs" aicināts piedalīties jebkurš parka viesis bez speciālas iepriekšējas sagatavotības un bez vecuma ierobežojumiem. Stafetēs varēs piedalīties divu līdz četru dalībnieku komandas (dzimumam nav nozīmes). Pieteikties sacensībām var "Ozolkalna" inventāra nomā, aizpildot anketu.

Stafetes tiks organizētas trīs ciklos ar vienas stundas intervālu. Starta laiki 11:30; 12:30; 13:30. Sacensties izveicībā, ātrumā un veiklībā varēs vairākās kategorijās, piemēram, kalnu biatlona stafetē un bērnu slalomā, kā arī būs iespēja izmēģināt nobraucienus ar pusprofesionālām kalnu ragavām. Izveicīgākie, atraktīvākie un ātrākie balvās saņems atlaižu kuponus "Ozolkalna" vasaras pakalpojumiem.

Jaunākos parka apmeklētājus savā pajūgā vizinās Dienvidamerikas lamas no viesu nama "Rakši". Ciemosies arī nesen Latvijas tirgū ienākusi ārstniecisko augu ekstraktu un ēterisko eļļu produkcija "GreenDo".

Jāpiebilst, ka 15.marta plānotās aktivitātes neietekmēs slēpotāju un snovotāju iespējas atpūsties, jo kalnu biatlona stafete notiks "Ozolkalna" labās puses trasē. Neskatoties uz strauji tuvojošos pavasari, ir nodrošināts pietiekami labs sniega segums divām 500m garām nobraucienu trasēm, darbojas jaudīgais krēslu un divi T-Bar pacēlāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!