Sestdien, 14. jūlijā, no pulksten 12.00 līdz 16.00 Liepājas iedzīvotāji un viesi ir aicināti iepazīties ar jauno bukletu "Liepāja kā pa notīm – gardēžiem!", ko piedāvā Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB). Jaunais buklets ir kā turpinājums jau esošajam tūrisma ceļvedim "Liepāja – kā pa notīm!", taču papildus pilsētas ievērojamākajiem tūrisma objektiem tas iedzīvotājus un pilsētas viesus iepazīstinās un aizvedīs līdz Liepājas labākajiem restorāniem, kafejnīcām un bāriem. Kā viens no pieturas punktiem gardēžiem bukletā ir atzīmēts arī zivju tirdziņš, kas pilsētas promenādē tiks atvērts 14. jūlijā, informē Liepājas domē.
Sestdien, 14. jūlijā, visi interesenti varēs iepazīties ar jauno maršrutu, paši to izstaigājot. Noslēgumā visus, kas būs piedalījušies pasākumā, gaidīs loterija ar dažādiem pārsteigumiem.

Lai iepazītos ar jauno maršrutu un piedalītos loterijā, vispirms LRTIB, Rožu laukumā 5/6, būs jāsaņem buklets un improvizēta Liepājas pase. Tad jāiziet norādītais maršruts un kontrolpunktos Liepājas pasē jāsaņem visus nepieciešamos zīmodziņus. Kad viss maršruts būs iziets un zīmodziņi saņemti, finišā – LRTIB - būs iespēja laimēt lielākas un mazākas pārsteiguma balvas no LRTIB, Liepājas pilsētas Domes un Liepājas tūrisma uzņēmējiem: viesnīcas "Amrita", restorāna "Oskars", grilbāra "Bruno", viesnīcas "Līva", restorāna "Barons Bumbier's", "Karostas cietuma", "Latvijas 1.Rokkafejnīcas" un citām tūristu iecienītām vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!