Foto: Publicitātes attēli
Visiem, kas grib izbaudīt nakti Ventspilī! "Ventspils Maratona Klubs" kopā ar Somijas kafijas ražotāju "Paulig", Ventspils pilsētas domi un "Nike" rīko pirmo nakts skrējienu Ventspilī. Skrējiens notiks grandiozajos Ziedu svētku ietvaros, kuros uzstāsies pasaules slavenais mūziķis Pols Jangs (Paul Young) kopā ar Liepājas simfonisko orķestri.

Pasākuma skrējiena starts tiks dots 23. jūlijā plkst. 23:55 un finišs būs jau pēc pusnakts 24. jūlijā. Iesildīšanās sāksies no plkst. 21:00, kad stadionā tiks ieslēgts lielais videoekrāns, kurā varēsiet skatīties labākos mirkļus no Piedzīvojumu Parka Pusmaratona 2011, skanēs mūzika un Paulig cienās ar kafiju, kā arī būs sarūpētas citas aktivitātes, kas neļaus garlaikoties. Pasākuma atbalstītājs somu kafija Paulig apbalvos sacensību uzvarētājus, kā arī katram dalībniekam sagādās piemiņas velti.

Bezmaksas dalība šim skrējienam būs tiem, kas iepriekš reģistrēsies, sūtot savu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, komandas nosaukumu un izvēlēto distanci galvenajam tiesnesim Aigaram Matisonam uz aigars@pusmaratons.lv līdz 22. jūlijam. Reģistrējoties uz vietas dalības maksa 2 Ls.

Distances:

  • 2,4 km - iesācējiem,
  • 4,4 km - gan iesācējiem, gan rūdītiem skrējējiem,
  • 6,4 km - rūdītiem skrējējiem.

Ar sacensību nolikumu variet iepazīties šeit.

Paulig nakts skrējien karte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!