Piektdien Ventspils Piedzīvojumu parkā spāru svētkus svinēs jaunā servisa ēka. Visas vasaras garumā Piedzīvojumu parkā notika paplašināšanās darbi un jūnija beigās tika uzsākta servisa ēkas būvniecība, kuras kopējā platība būs ap 477 m². Būvniecības darbus plānots pabeigt 2007.gada decembrī. Jaunajā ēkā būs inventāra nomas un apkopes punkts, ģērbtuves ar dušām un tualetēm, kā arī kafejnīca, informē Olimpiskajā centrā "Ventspils".
Tāpat šogad Piedzīvojumu parkā turpinājās sniega kalna "Lemberga hūte" paplašināšanas darbi, un jaunajā ziemas sezonā kalna augstums sasniegs 41 m ar nobrauciena garumu 230 m. Ziemas prieku cīnītājiem būs pieejamas slēpošanas, snovborda un iesācēju trases, bet mazākie atpūtnieki varēs apmeklēt bērnu kalniņu. Turklāt ērtākai nokļūšanai trasēs darbosies trīs pacēlāji.

Vasaras periodā "Piedzīvojumu parkā" darbojas kameršļūkšanas un virvju trase, kā arī apmeklētājiem pieejami batuti, kīkinga šūpoles, nobraucieni no kalna ar skrejriteņiem un kalnu dēļiem. Plānots, ka nākamajā sezonā parka atrakcijas tiks papildinātas ar jauniem objektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!