Apdrošināšanas akciju sabiedrība BALTA par drošību stāsta un atgādina ar skudras Monikas un ziloņa Otto līdzdalību. Tagad pienācis laiks iepazīt šos varoņus tuvāk.

Skudra Monika ir gādīga un atbildīga dāma vidējā vecumā. Viņas ikdiena paiet, rūpējoties par līdzcilvēkiem un pašas ģimeni - vīru un diviem maziem bērniem.

Būdama ģimenes ārste, Monika domā par nākotni un apzinās, ka, notiekot nelaimei, viņai ir ko zaudēt.

Piesardzība ir viņas stiprā puse. Monika ne tikai paredz iespējamās briesmas, bet arī zina, kā rīkoties, lai nekas slikts nenotiktu!

Viņa labi sadzīvo ar kaimiņiem, it īpaši ar Otto. Monika uzticas Otto, tomēr nereti Otto aizmāršība un izklaidīgums sagādā Monikai galvas sāpes.

Monika gan lieki neraizējas par Otto sagādātajiem "pārsteigumiem", jo ir apdrošinājusi gan sevi un savu ģimeni, gan īpašumu - viņa zina, ka pašu spēkiem ar visām nelaimēm tikt galā nevarēs.

Viņai ir savs drošības spilvens - uzticams apdrošinātājs, kas palīdzēs ātrāk un nesāpīgāk nostāties uz kājām, ja kaut kas atgadīsies.

Zilonis Otto ir inteliģents, labsirdīgs un pozitīvi noskaņots kungs labākajos gados.

Otto ir maigas dabas un tic, ka pasaulē valda tikai labais. Diemžēl Otto aizmāršība un izklaidīgums nereti sagādā raizes kaimiņiem - Monikai un viņas ģimenei.

Varētu pat teikt, ka Otto ir "nelaimes cēlājs", tomēr tas viņam sanāk pavisam nejauši.

Otto aizraujas ar detektīvromāniem. Tos lasot, Otto var aizvadīt kaut visu dienu, aizmirstot pat par ēdienreizēm. Otto labprāt klausās klasisko mūziku. Kaut arī daba viņu nav apveltījusi ar absolūto dzirdi, Otto nekautrējas dziedāt līdzi nevienam klasiskās mūzikas šedevram.

Otto dzīvo viens, tomēr ir ļoti draudzīgs un nereti palīdz kaimiņiem, pieskatot dzīvokli un bērnus, bet viņa ikdienā netrūkst "piedzīvojumu". Tiesa, nereti no tiem jācieš kaimiņiem, un Otto "ups!" ir kļuvis teju jau par leģendu kaimiņu vidū.

Atrodi šajā sadaļā izvietotos jautājumus, atbildi uz tiem un reģistrējies AAS "Balta" sarūpētās balvas izlozei. Šī gada 27. oktobrī, 10. novembrī, 24. novembrī un 8. decembrī tiks izlozēts mūsdienīgs rīks - "NetAtmo Weather Station".

Katrs dalībieks var atbildēt uz vairākiem jautājumiem, bet uz katru no tiem vienu reizi. Jo vairāk jautājumi atbildēti, jo lielāka iespējamība laimēt balvu. Aizpildot kontaktu formu un reģistrējoties, apliecināt, ka esat iepazinies ar konkursa noteikumiem.

"NetAtmo Weather Station" ir bezvadu ierīce, kas paredzēta, temperatūras, gaisa mitruma un kvalitātes, CO2 un trokšņa līmeņa noteikšanai. Iegūtos datus iespējams apskatīt, izmantojot "Android", "Apple", "Windows" ierīcēm pieejamo aplikāciju un tīmekļa aplikāciju. Komplektā ietilpst divas ierīces - viena lietošanai iekštelpās, viena ārpus tām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!