Tuvojoties aktīvai vasaras tūrisma sezonai, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) organizē informācijas dienu un dažādas tūrisma produktu un objektu prezentācijas Zemgalē, kas norisināsies šī gada 22.aprīlī, portālu „Delfi” informē TAVA pārstāvji.
Šajā Tūrisma informācijas dienā, TAVA liks uzsvaru uz aktīvu diskusiju ar Tūrisma Informācijas Centriem (TIC) un tūrisma objektiem, lai sniegtu priekšlikumus kā uzlabot un padarīt daudz efektīvāku darbību, kā arī veicināt TAVA un TIC sadarbību.

Informācijas dienas ietvaros, lai parādītu un uzsvērtu tūrisma objektu aktualitātes Zemgales reģionā, tiks apmeklēta maizes ceptuve „Lāči", akcijas „Dižā Baltijas Apceļošana 2009" iekļautais objekts - Ziemassvētku kauju muzejs, kā arī Kurzemes un Zemgales hercogu kapenes Jelgavas pilī. Apskates objektos iekļautas arī - Kalēju darbnīca U&A un restaurētās Bauskas pils jaunās daļa - arī akcijas „Dižā Baltijas apceļošana 2009" objekts.

TAVA informācijas dienas ietvaros, ziņos par sabiedrisko attiecību aktivitātēm no aģentūras puses, kā arī sniegs praktiskus priekšlikumus par to, kā efektīvāk izmantot dažādus sabiedrisko attiecību paņēmienus, lai veiksmīgi popularizētu TIC aktualitātes. TAVA pārstāvji informēs tūrisma nozares dalībniekus par 2009.gada tūrisma mārketinga aktivitātēm un vasaras tūrisma sezonas aktualitātēm.

Tiks sniegta praktiska informācija par esošajām un iecerētajām TAVA veidotajām brošūrām un informatīvajiem materiāliem, kā arī uzklausīti priekšlikumi no nozares pārstāvjiem par mājas lapas www.latviatourism.lv iespējām. Iepazīstinās ar plānotajām ārvalstu žurnālistu un tūroperatoru vizītēm Latvijā, to nozīmi tūrisma objektu un produktu popularizēšanā, akcentējot iespējamās sadarboties.

Informēs par akcijas „Dižā Baltijas Apceļošana 2009" iecerēto norisi un tās popularizēšanas veidiem un kanāliem. TIC pārstāvjiem tiks sniegta informācija par to, kādas iespējas sniedz ES fondi, kā strādāt ar to apguvi un ieviešanu tūrisma attīstībā. Liels uzsvars tiks likts informācijai par kvalitātes zīmes „Q", tiks prezentētas citu valstu veiksmīgās pieredzes.

Tā kā visi jautājumi, kas tiks apspriesti informācijas dienā ir aktuāli visiem TIC pārstāvjiem, tiks veidots abpusējs dialogs un ideju apmaiņa.

Pieteikties Tūrisma informācijas dienai Zemgalē var pie projektu vadītājas Ievas Rukas (ieva.ruka@latviatourism.lv) (Vietu skaits ierobežots!)

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!