Saistībā ar otrdien sociālajos tīklos izplatījušos video, kur redzams, kā automašīnas "Audi" vadītājs rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu. Policija ir noskaidrojusi iespējamā autovadītāja un pasažieru identitāti.

Turpinās darbs pie apstākļu skaidrošanas un pierādījumu kopuma nostiprināšanas. Tādēļ policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši notikuma brīdi ar video reģistratora palīdzību, zvanot pa tālruņa numuru 67829185 vai 110.

Jau rakstījām, ka 19. marta pēcpusdienā soctīklus ātri pāršalca video ar pārgalvīgu jauniešu rīcību – ar "Audi" universāli pa šoseju tie traucās 240 km/h ātrumā un tādā pašā ātrumā iebrauca arī Tīnūžos, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h. Tikai par mata tiesu joņojošajā spēkratā braucošie izvairījās no traģēdijas, sadursmes vietā izvēloties grāvmalu. Visu notikušo filmēja pats autovadītājs, automobili stūrējot tikai ar vienu roku.

Ņemot vērā, ka video bija daļēji redzama "Audi A6 Avant" numurzīme, kā arī dzirdama autovadītāja un pasažieru balss, soctīklu lietotāji ātri publiskoja gan automobiļa pilno numurzīmi, gan arī iespējamā autovadītāja vārdu un uzvārdu, norādot, ka "Tīnūžos tie ir visiem labi zināmi brāļi un brālēni ar saviem izgājieniem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!