Foto: Publicitātes foto

Latvijā bāzētā kompānija "Dartz Motorz", kas pasaulē pazīstama ar saviem netradicionālā veidola masīvajiem un bruņotajiem spēkratiem, gatavo jaunu apvidus automobiļa modeli uz sportiskā itāliešu apvidnieka "Lamborghini Urus" bāzes. Šo jauno modeli sauks "Dartz Prombron Iron Diamond CLV".

Šo jauno modeli uz "Lamborghini Urus" bāzes Latvijas kompānija pozicionē kā "greznības, jaudas un inovāciju virsotni", kā arī par "triumfu pārākumam autobūvē, tiecoties pēc absolūtās pilnības bez robežām". Tādējādi arī "Dartz" jaunākajam modelim būs izlēcošs eksterjera dizains, daudz oglekļa šķiedras tā konstrukcijā, virkne neiedomājamu greznuma aksesuāru un īpaši jaudīgs motors.

"Dartz Motorz" uzskata, ka tā jaunais modelis kļūs par mūsdienu ideoloģisko pēcteci "Lamborghini LM002" apvidniekam, ko 80. gadu beigās itāļu sportisko automobiļu ražotājs sākotnēji izgatavoja militārajam iepirkumam. Jauno modeli "Dartz" iecerējuši kā "šedevru, kas radies no idejas apvienot "Lamborghini LM002" jaudu ar elegantu un izsmalcinātu mūsdienu inženieriju".

Jaunais automobilis tiks pozicionēts "tiem, kuriem patīk adrenalīnu sniedzošie sportiskie auto, amerikāņu tanku uzticamība un "Lamborghini Urus" izsmalcinātība". Izstrādātāji sola, ka "Dartz" automobilim būs virsbūve no oglekļa šķiedras un kompozītmateriāliem, bet motors – no "Lamborghini Urus". Detalizētāku informāciju Latvijā bāzētā kompānija pagaidām nesniedz.

Foto: Publicitātes foto

"Dartz Prombron Iron Diamond CLV" maksāšot "tikai 2,5 miljonus eiro". Kad šāds automobilis tikšot prezentēts un cik vienībās tas tiks izgatavots, pagaidām netiek atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!