Kompānija "BMW" publicējusi otro epizodi īsfilmu sērijā "BMW unscripted", kurā stāsta par cilvēkiem, viņu kaisli un uzticību "BMW" markai. Jaunākā sērija ir par Sabīni Šmitu, kura ar "BMW" markas spēkratiem Nirburgringas trasē brauc jau no 17 gadu vecuma.

Sabīne Šmite, kura visu mūžu dzīvojusi netālu no leģendārās Nirburgringas sacīkšu trases, jau no 13 gadu vecuma zinājusi, ka vēlas kļūt par profesionālu sacīkšu braucēju. Jau 17 gadu vecumā, vēl bez autovadītājas tiesībā, viņa ar mātes "BMW" izbrauca pa minēto sacīkšu trasi.

Šobrīd Sabīnei ir 41 gads, pa šo laiku ar "BMW" markas automobiļiem dažādās sacīkstēs gūtas 45 uzvaras. Tomēr lielāko laiku trasē viņa pavada, ar 507 zirgspēku jaudīgo "BMW M5" spēkratu vizinot tās apmeklētājus. Kā lēš pati Sabīne, savas dzīves laikā Nirburgringas trases 20 kilometru apli viņa veikusi vairāk kā 20 tūkstoš reižu.

Piedāvājam noskatīties "BMW" sagatavoto sižetu par Sabīni Šmitu. Ieteicams to aplūkot palielinājumā pa visu ekrānu, jo tas ir augstā izšķirtspējā (HD). Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "BMW" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!