Britu raidsabiedrība BBC publicējusi 30 sekunžu reklāmas rullīti ar ieskatu raidījuma "TopGear" pēdējās divās sērijās, kas tālrādes ēterā gaidāmas šovasar.

Šīs divas "TopGear" raidījuma sērijas tika uzfilmētas vēl pirms Džeremija Klārksona skandāla, kā rezultātā ar viņu BBC darba līgumu nepagarināja. Tādējādi šajās divās sērijās būs visa "TopGear" trijotne – Klārksons, Ričards Hamonds un Džeims Mejs.

Kā norāda BBC, tad šo divu sēriju studiju skatus, kas parasti tiek filmēti pāris dienas pirms sēriju nonākšanas tālrādes ēterā, klātienē vadīs tikai Hamonds un Mejs, kaut arī pašos raidījuma materiālos Klārksons joprojām būs redzams.

Ar šīm pēdējām sērijām arī noslēgsies "TopGear" ēra, kādu skatītāji pazina vairāk nekā 10 gadu garumā. BBC meklē jaunus "TopGear" vadītājus. Baumas ir dažādas, pat ka katrai sērijai varētu būt cits vadītājs, jo tie mainītos kā viesi. Savukārt Klārksons paziņojis, ka iesākto turpinās, un industrijā mēļo, ka pazīstamā britu trijotne varētu noslēgt līgumu ar "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!