Foto: Publicitātes foto

Vācu autoražotājs "Porsche" ir viens no pirmajiem sponsoriem, kurš paziņojis, ka dopinga skandāla dēļ aptur sadarbību ar pasaulē slaveno tenisisti Mariju Šarapovu. Par līdzīgu lēmumu paziņojuši arī Šarapovas sponsori "Nike" un "TAG Heuer".

"Mums ir žēl dzirdēt jaunākās ziņas par Mariju Šarapovu. Līdz detalizētākai situācijas noskaidrošanai esam nolēmuši apturēt līdzšinējo sadarbību," rakstīts "Porsche" preses paziņojumā.

Piedāvājam aplūkot fotogaleriju ar līdzšinējo Šarapovas un "Porsche" sadarbību, kā ietvaros tenisiste piedalījās dažādās šī vācu autoražotāja produktu prezentācijās un pasākumos.

Kā vēstīts, Šarapova speciāli noorganizētā preses konferencē 7. martā paziņojusi, ka sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā "Australian Open" pieķerta aizliegto vielu lietošanā. "Pēdējos desmit gadus man ģimenes ārsts deva medikamentu, ko sauc par mildronātu, bet pāris dienas pēc ITF vēstules es uzzināju, ka šo vielu dēvē arī par meldoniju, ko es nezināju," sacīja Šarapova. Viņa uzsvēra, ka šī mildronāts jeb meldonijs tikai kopš šī gada ir aizliegto vielu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!