Foto: DELFI
20. augustā Olimpiskajā "Skonto" kompleksā Rīgā norisināsies ikgadējais auto šovs "Low as Bass 2016". Tas pulcēs vienuviet Latvijas un Baltijas "stance" kultūras piekritējus.

"Stance" kultūra ir modificēto auto tēmai veltīts virziens, kas pēdējos gados ir iekarojis lielu popularitāti dažādās pasaules malās. Tā svarīgākās iezīmes saistītas ar auto modifikācijām, paredz zemāku automobiļa klīrensu, atbilstošu riteņu disku un riepu kombināciju, kas spēkratam piešķir izteiktu "stāju". Nemazāk svarīgi ir dažāda tipa interjera un eksterjera modifikācijas, padarot šos projekta auto unikālus.

"Low as Bass" pasākums Latvijā pirmo reizi notika 2013. gadā. Tas, līdzīgi kā visus nākošos gadus, pulcēja dažādus Latvijas un ārzemju auto entuziastus un viņu spēkratus, vietējo amatnieku darbnīcas un citus interesentus.

2015. gadā ''Low as Bass 2015" norisinājās lidostas muzejā "Spilve" Rīgā, kur pulcēja līdz šim lielāko dalībnieku un skatītāju skaitu no sešām valstīm.

Šī gada ''Low as Bass'' pasākumu organizatori sola vērienīgāku nekā līdz šim, tajā tiek plānots sapulcēt vēl lielāku skaitu ar 2016. gada spilgtākajiem Latvijas un ārzemju auto projektiem, kā arī vietējo ekspertu darbnīcām. Šogad pasākuma tematika būs "Urban lifestyle'' jeb lielpilsētas dzīvesveida ritms.

Fotoreportāža no "Low as Bass 2015" pasākuma "Spilvē":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!