Foto: Publicitātes foto
Divi šī gada jaunie "Audi" modeļi, kas papildināja zīmola krosoveru un sporta klases automobiļu līnijas, ir ieguvuši godalgoto titulu "Zelta stūre 2016". Pēc starptautisko ekspertu, žurnālu "Auto Bild" un laikraksta "Bild am Sonntag" atzinuma, "premium" auto zīmola modelis "Audi Q2" ir labākais kompakto krosoveru kategorijā un "Audi A5 Coupe" kļuva par uzvarētāju sportisko automobiļu kategorijā.

Apbalvojums "Zelta stūre" ir viens no svarīgākajiem atzinumiem auto ražošanas industrijā, kas izceļ labākos jaunos auto gada griezumā. ""Audi" zīmols apbalvojumu "Zelta Stūre" saņem jau 27. reizi, un tas ir biežāk, nekā kāds zīmols jebkad ir saņēmis, tādējādi vēlrezi apliecinot, ka ejam pareizajā virzienā gan ar kopējo "premium" auto piedāvājumu, gan dizaina un tehniskajiem risinājumiem. Pirmie godalgotie zīmola spēkrati jau ir parādījušies uz Latvijas ceļiem, kā arī gan "Audi Q2", gan "Audi A5 Coupe" ir pieejami testa braucieniem pie zīmola dīleriem," stāsta "Audi" zīmola vadītāja Ilze Grase-Ķibilde.

Kompetentās žūrijas sastāvā, kas no visiem pieteiktajiem modeļiem izvēlas labāko, ietilpst tādi eksperti kā auto izdevumu redaktori, sacīkšu braucēji, dizaineri, slavenības un auto jomas entuziasti, tādējādi nodrošinot pretendentu pilnvērtīgo invertējumu un ekspertu viedokļus ar ļoti dažādām ekspektācijām attiecībā uz auto.

"Zelta Stūres" apbalvojums, ko īsteno "Auto Bild" un "Bild am Sonntag", tiek piešķirts gada labākajiem jaunajiem automobiļiem jau kopš 1978. gada, šogad salīdzinot 36 dažādu zīmolu modeļus sešās kategorijās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!