Mūsdienu kupidoni, kas bultu šaušanas vietā iznēsā paplātes, ir palīdzējuši ceturtdaļai klientu noorganizēt bildinājumu. Taču pašiem viesmīļiem Valentīndienas randiņus parasti nākas izlaist, un tikpat daudziem tas beidzas ar strīdu ar savu otro pusīti par darbu.

Jaunā "Ford" pasūtītā viesmīļu, viesu aprūpētāju un bāra darbinieku aptaujā Eiropā ir atklāts, ka daži pat aiziet no darba, lai tikai nenāktos izlaist gada romantiskākās nakts pavadīšanu kopā ar savu mīļoto. Trešdaļa mēģina izvairīties no strādāšanas, katrs desmitais ticis pie "slimības lapas", bet citi simulē ārkārtas situācijas vai izliekas, ka ir saplīsis viņu automobilis.

Šogad "Ford" ir pievērsies slēptajiem kupidoniem, kas savu klientu dēļ ir gatavi pūlēties. "Ford" pārsteidza dažus laimīgos ar ļoti īpašu romantisku maltīti.

"Valentīndienas randiņos pāri skatās tikai viens uz otru. Bet tas, kā paiet viņu vakars, lielā mērā ir atkarīgs no tiem, kas upurē savus brīvos vakarus, lai paveiktu lielisku darbu," stāsta "Ford of Europe" komunikācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas viceprezidents Gregs Dosons. "Viņi ir īstie Valentīndienas varoņi – un kā gan vēl labāk novērtēt viņu pūliņus, ja ne nostādot viņus uzmanības centrā?"

24 gadus vecā viesmīle Kelsija Džeimsone no Londonas savā darbavietā jau ir palīdzējusi noorganizēt divus bildinājumus, bet nekad nav bijusi Valentīndienas randiņā. Viņu pārsteidza romantisks vakars ar viņas 32 gadus veco līgavaini Niku Epšteinu, kurš iepriekš bildināja viņu ar Haribo gredzenu.

Tie, kas nes šo upuri, ir atklājuši tajā visā arī gaišo pusi. Divas trešdaļas aptaujāto atzina, ka klienti Valentīndienā ir draudzīgāki nekā parasti, turklāt lielāka daļa uzskata, ka klienti ir arī dāsnāki.

Un kā ir ar nelaimīgajiem apmeklētājiem, kas uz Valentīdienas randiņu ierodas vieni? Viņus uzmundrināt palīdzējusi viena piektdaļa viesmīļu, liecina "Ford" aptauja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!