Foto: Delfi kolāža

Mūziķis Andris Kivičs sludinājumu portālā "ss.lv" ievietojis lietota "Hyundai Getz" automobiļa sludinājumu, kā tekstu uzrakstījis atraktīvā veidā, lai piesaistītu plašāku potenciālo pircēju uzmanību.

"Absolūti ekskluzīvi. Unikāls piedāvājums. Latvijas šī brīža karstākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme pārdod mašīnu, ar kuru 2018. gada 23. novembrī devās kopā pavadīt pirmo kaislīgo nakti," pircējus uzrunā Kivičs.

"Mašīnā nav smēķēts, taču ir jūtama mīlestības smarža. Mašīnai ir laba aura, mašīnā katru dienu ir teikti vārdi "Es Tevi mīlu – es Tevi arī". Auto nav cietis nevienā avārijā. Mīnus 22 grādos lec ar pirmo reizi," dienvidkorejiešu ražojuma spēkrata priekšrocības apraksta šobrīd sabiedrībā visapspriestākais mūziķis.

"Atdodam tik lēti (nobraukums oriģināls), jo braucam prom no Latvijas," nieka 1200 eiro cenu pamato Kivičs.

Par automobiļa pārdošanas sludinājumu un apzināti radītu tā atraktīva aprakstu Kivičs paziņoja savā kārtējā "Facebook" video tiešraidē. Turklāt Kivičs ir gana paškritisks un atzīst, ka tas nav izdevies tik tēlains un smieklīgs kā nu jau leģendārajam "SsangYong Rexton" pārdošanas sludinājumam, kas pirms četriem gadiem sajūsmināja nāciju.

Jāatzīmē, ka prasītie 1200 eiro par šo 2007. gada "Hyundai Getz" ar 88 tūkstoš kilometru nobraukumu ir konkurētspējīga cena, jo citi pārdevēji par tāda paša gada gājuma "Getz", bet ar vairāk nekā 100 tūkstoš nobraukumu prasa vismaz 1700 eiro. Lētāks šobrīd ir tikai jau nepilnus 400 tūkstošus nobraucis "Getz", par kuru saimnieks prasa 700 eiro.

Kiviča mīļotajai sievietei Lienei Skulmei piederošais "Hyundai Getz" ir ar derīgu tehnisko apskati līdz šī gada novembrim. Aplūkojot tehniskās apskates rezultātus publiskajā CSDD datubāzē "e.csdd.lv", redzams, ka aizrādījums bijis tikai par vienu nedegošu reģistrācijas numurzīmes spuldzīti un par riepām, kurām ir virspusēji bojājumi. Tāpat TA rezultātos redzams, ka šī auto vecākās riepas ražošanas gads ir 2006. –, tātad jau vairāk nekā 10 gadu, kas savu mūžu ir jau nokalpojusi, pat ja ikdienā brauc nelielus attālumus.

Atgādinām, ka "Hyundai Getz" savulaik bija viens no populārākajiem jaunajiem automobiļiem jauno auto tirgū Latvijā t.s. treknajos gados, jo to varēja iegādāties līzingā par mazāk nekā 100 latiem (140 eiro) mēnesī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!