Foto: Publicitātes foto

Sportisko automobiļu ražotājs "Porsche" arī pievienojies LGBT praida atbalstam Vācijā, izrotājot Štutgartes rūpnīcu ar varavīksnes karogu un markas muzeja priekšā izstādot "911" modeļa spēkratus dažādās krāsās, veidojot varavīksni.

Tolerances akciju "Porsche" pieskaņoja ikgadējam Kristofera ielas atbrīvošanas dienas pasākumam, kas veltīta lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) gājienam. Sava muzeja priekšā "Porsche" izstādīja dažādu varavīksnes krāsu "911 GT3" un "GT3 RS" (997) spēkratus. Savukārt virs rūpnīcas Štutgartē ierasto "Porsche" logotipa karogu nomanījis LGBT aktīvistu izmantotais varavīksnes karogs.

"Porsche" valdes loceklis Andreas Hafners preses paziņojumā norāda, ka autoražotājs ievēro vienlīdzības principu visiem saviem darbiniekiem, neatkarīgi no viņu dzimuma, reliģiskās pārliecības, vecuma, invaliditātes, etniskās izcelsmes un seksuālās orientācijas. Tāpat "Porsche" uzsver, ka vairāki viņu darbinieki ir LGBT kustības pārstāvji un piedalās praidos.

Atgādinām, ka "Porsche" nav vienīgais autoražotājs, kas šogad izteicis aktīvu atbalstu LGBT praidiem. To darīja arī BMW, kas savā "Facebook" profilā nomainīja markas logotipu ar varavīksnes karogu fonā, kā arī "Bentley", kas speciāli LGBT praidam radīja greznu kabrioletu varavīksnes krāsā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!